Retourneren

LET OP!

Stuur het artikel niet zomaar naar ons retour.

Meld je retour eerst op deze pagina aan.

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt daarna het volledige orderbedrag terug. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar ons zijn voor jouw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, dit is afhankelijk van het formaat en gewicht dus raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Voeg ook de factuur/pakbon toe of schrijf je bestelnummer op een papiertje bij je retour.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let wel op: Mocht het product incompleet, beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan het zijn dat we je retour niet accepteren of dat we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Meld je retour hier aan

Winkelwagen